Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

maandag 14 december 2009

Kerstkaarten

Hier dan wat Kerstkaarten. Ik heb er al meer gemaakt maar dit zijn de laatste. Ik had me opgegeven voor de Kerstaktie van Tiets maar ik loop mega achter. Ik heb er nu pas 30 en moet er nog 20. Maar ik ga er nog steeds voor ha,ha. Het probleem met mij is dat ik altijd veel te lang nadenk van hoe ik het wil hebben en ze moeten allemaal anders zijn. Ook kleur ik mijn afbeeldingen in met de Copic Markers en ook dat is een hoop denkwerk(met het uitkiezen van de kleuren dan).
Ik heb een super ingekleurde afbeelding klaarliggen(tenminste dat vind ik zelf dan) moet alleen nog even alles opplakken en dan zal ik hem snel plaatsen. En ik heb nog een kaart klaar en daarvan moet ik alleen nog "eventjes" de afbeelding inkleuren.
Nou hier komen de kaarten dan. Ik heb oa gebruik gemaakt van Spellbinders stanzen, de Slice machine(sinds kort in mijn bezit)glitter embossingpoeder van Sternenstaub(weet niet of ik het goed schrijf) en natuurlijk de Copics markers.2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...