Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

zondag 6 december 2009

Kerst


Hier dan een kerstkaart. Ben nog vreselijk aan het stoeien om de foto's er naar mijn zin op te krijgen. Maar volgens mij heb ik het nu wel een beetje door.
Deze kaart heb ik al een tijdje liggen.
Heb het papier van Basic Grey gebruikt en heb de Magnolia afbeelding ingekleurd met mijn Copics. Na 3x ingekleurd te hebben is dit het uiteindelijke resultaat geworden.
Normaal ga je altijd van donker naar licht maar ik heb het ongekeerd. Het wilde nl maar niet lukken om het op de eerste manier te doen. Als je hem in het echt ziet lijkt het net fluweel. De kaart verder opgeleukt met bloemen en knopen.

Groetjes Sylvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...