Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

vrijdag 9 december 2016

Kerstkaarten met stempels van MagentastyleHelemaal geworden zoals ik in mijn hoofd had. Evengoed niet alles in 1x gelukt maar dat maakt niet uit.  Dit zijn van die kaarten die je echt in het echt moet zien. De rhinestones en het subtiele glitterje zijn helemaal niet te zien dus daarom heb ik helemaal onderin een heel kort en een erg amateuristich  fimpje geplaatst LOL.
Ook een materialenlijstje en een foto van de Magentastempels. Er staat nl niet een naam op de stempels dus ik dacht dan maar op een foto. Ik denk dat de opbouw weinig uitleg nodig heeft.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook weer helemaal geworden zoals ik wilde, wel een héééééle grote kaart geworden. Misschien dat je het geeneens meer een kaart kan noemen. Qua materialen wat minder gebruikt dan de eerste maar wel meer gewerkt met de rhinestones. Ook deze staat op jhet filmpje onderaan.

  Nogmaals het filmpje is niet geweldig maar je kan wel de glinstering zien op de kaarten. Misschien ook even op het knopje linksonder clicken waardoor je een groter beeld krijgt.


post signature

5 opmerkingen:

 1. Mooie kaarten, Sylvia.
  Je filmpje valt echt wel mee en is lang niet zo slecht als jij wel denkt!
  De schitteringen zijn prachtig te zien nu.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sylvia is aan de inhaal slag begonnen whaha Het stempelen vind je helemaal leuk hè? Ik vind het knap al die inkt technieken!!! Zelf ben ik ook een stuk minder op het blog, want deze kerstvrouw is ook nog niet klaar! Je kaartjes zijn weer super!!! Fijn weekend verder en groetjes van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Sylvia ,
  Leuke stempel kaarten Sylvia ,leuk is
  dat filmpje erbij , best duidelijk hoor !!
  Groetjes Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. very beautiful and so lovely work :) i like your good idea ,Thanks for the inspiration!

  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...