Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

donderdag 8 december 2016

Kerstkaarten a la Miranda Degenaar

 Onlangs heeft Miranda Degenaar 2 zaterdagen Workshops gegeven bij de Posthumuswinkel in Amsterdam. Heb dit keer niet meegedaan maar een beetje geholpen in de winkel. Wel tussendoor een beetje gespiekt en natuurlijk foto's genomen. Ze had prachtige voorbeeldkaarten gemaakt en heb ze eigenlijk precies nagemaakt op een enkel dingetje na dan, Van de eerste heb ik alleen het formaat verandert en de tekst aan de binnenkant en glimmermist op de poinsettia.
 Verder ga ik niet vertellen hoe en wat want dat vind ik niet helemaal correct. Maar meestal wijst het de weg vanzelf alhoewel bij Miranda is het af en toe wel moeilijk om te zien wat zij gebruikt en hoe. Zij gebruikt zoveel stempels voor 1 kaart dus vandaar dit keer een materialenlijstje, een foto was niet duidelijk.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van de tweede is de kleur anders en heb ik stickles gebruikt omdat ik de besjes niet mooi vond. Had ze gekleurd met potloden maar dat is niet mijn ding, denk nog even oefenen.
De kleur is een beetje knalroze, wilde eigenlijk rood maar achteraf ben ik ook erg tevreden met deze kleur. De tombow die ik gebruikt had heeft een beetje een roodbruine dop en ik had zelfs nog een streepje gezet op papier maar toen de waterpen aan te pas kwam was het dus roze.
De tekst is trouwens ook anders. Stempels van beide kaarten komen bij de Posthumus vandaan, De inkten en het WaterArt papier bij Creawerk Almere.
Zal gerust het één en ander vergeten zijn maar het belangrijkste staat in de lijst.

Nu heb ik nog een kaart klaar maar die hoop ik morgen te plaatsen. Is een kaart a la Sylvia LOL. Wil er eigenlijk een héééééééél kort filmpje van maken omdat juist het glinstertje op de kaart the finishing touch geeft. Moet eerst weer even oefenen hoe dat ook alweer gaat met het plaatsen van een filmpje.
post signature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...