Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

donderdag 23 februari 2017

Geboortecreatie met Magnolia


Deze heb ik 1.5 week geleden  gemaakt.
 Altijd weer leuk om voor zo een gebeurtenis een creatie te maken. En voor een geweldig paar die een prachtige dochter hebben gekregen. Het is 3 jaar geleden dat ik voor het laatst met Magnolia stempels heb gewerkt en ook met copics ingekleurd heb. Dus het was best wel spannend, vooral het inkleuren.
Maar het ging eigenlijk súper!!
Moet zeggen dat de babystempels van magnolia perfect zijn voor een geboortecreatie. Het is een bookcard geworden en bovenstaand is de linker binnenkant. Achter het gedichte je zitten verschillende tags(stanzen van Magnolia) en daar staan onderandere de naam, datum en wat liever woordjes op.

 De rechterkant, veel denkwerk LOL. Soms is het bedenken makkelijk maar de uitvoering een uitdaging. Wilde een soort babymobiel maken.en dan is de vraag hoe ga je dit bevestigen maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen.

Even een foto van beide kanten samen.


Op de achterkant een envelopje gemaakt.
Toen het versturen, moest met pakketpost haha

Het designpapier is van Maja design en stanzen van Magnolia en spellbinders.
Stempels Magnolia en ingekleurd met copics.
post signature

3 opmerkingen:

 1. Ik dacht zit op het verkeerde blog whaha....het is heel leuk om dit weer eens te zien bij je! Wat een prachtig kadootje Sylvia, want dat is het!!! een super schattige creatie!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. thank you for this your broadcast provided bright clear concept..  หนังไทยใหม่

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty projects and great idea,Thank you for the tutorial and for sharing !

  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...