Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

dinsdag 29 november 2016

Kaartje voor een lieve vriendin

 Deze in een rap tempo gemaakt voor mijn lieve vriendin Yvonne en haar man. Eigenlijk een dagje te laat maar in principe ben je het hele jaar 25 jaar getrouwd.
Op de andere foto zie je weer de materialen die ik gebruikt heb. De kleine hartjes zijn met zilver glitter embossingpoeder geëmbost met behulp van een stempellineaal. Een geweldige leuke stempel heb ik hiervoor gebruikt.
Het grote hart is gedaan met mettalic zilver Pan Pastel en daarna heb ik de mover&shaper die van Tim Holt gebruikt om de 25 eruit te stanzen.
Daarna het grote hart nog een keer gestempeld, uitgeknipt, helemaal met versamarkt beinkt en geëmbost met Black Glint embossingpoeder.
Het Panpastel hart dmv 3d foam bevestigt op het zwarte hart.

Alle stempels zijn van Impression Obsession en verkrijgbaar bij de Posthumuswinkel in Amsterdam. En anders evt bestelbaar.
post signature

3 opmerkingen:

 1. Jahaaa en deze prachtige kaart staat op mijn kast te pronken!!!
  XOXO Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Sylvia,
  Dat is lang geleden! Ik las dat je veel op facebook en instragram zit, en ik niet, hihi Maakt niet uit als je maar lekker creatief bezig bent! En Yvonne ook alweer 25 jaar getrouwd waar je dit kaartje voor hebt gemaakt! Je hebt veel plezier in stempel technieken en je maakt hele mooie dingen! Heerlijk om zo creatief bezig te zijn! Ik wens je een gezellige decembermaand en tot blogs!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...