Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

maandag 11 mei 2015

Mijn eerste kaartje met de Gelli Plate

 This time no English Transaltion but you can always use the Google Translator(see sidebar)

Jeetje, viel net helemaal van mij stoel!! Een kaartje af in nog geen uur denk ik. Oké , had de achtergrond vorige week al gemaakt op de Gelliplate, mijn echte eerste Gelli Plate achtergrond. Wilde hem eerst weggooien omdat ik hem mislukt vond maar toen  ik vanavond mijn hobbykamer op wilde ruimte ben ik er toch voor gegaan. Ik had nl ook vandaag deze gave stempel van Carabelle Studio binnen gekregen. Een beetje jammer is is dat de afdruk niet helemaal goed is gegaan, pak volgende keer toch Versafine black.
Ja, wat kan ik hierover nog meer vertellen, weinig eigenlijk. Weet niet meer welke kleuren verf en stencils ik heb gebruikt maar dat is ook niet te doen als je aan de gang gaat.
Wil even speciaal Alie Hoogeboezem bedanken voor het "duwtje in de rug".
de achtergrond hierboven heb ik dus gebruikt, alleen een kwartslag gedraaid.

Wist ook helemaal niet wat voor tekst ik hierbij wilde en eigenlijk had ik geen zin om daar lange over na te denken dus heb ik deze tekst maar op mijn Dymo apparaatje uitgeprint of hoe je dat ook noemt. Heb deze tekst trouwens ook in een stempel. Achteraf vind ik hem zowel bij de stempel passen als bij de tot stand koming van deze kaart.,
Hierbij laat ik het dan even, denk dat ik deze week verder niet meer kom met een kaartje want ik moet werken. Maar goed, deze stond ook niet in de planning.
post signature
Impression Obession en Hero Arts komen bij Posthumus Amsterdam vandaan.


5 opmerkingen:

 1. Ik zat nog achter mijn laptop toen jouw post binnen kwam en heb eerst maar eens een filmpje bekeken van de Gelli Plate Want het is voor jou wel begrijpelijk, maar ik wist van het bestaan niet af, hihi. Wat een grappige techniek Sylvia met heel veel mogelijk heden! Nu snap ik hoe dit tot stand is gekomen! Ook je stempel van de dame is prachtig! Super leuk gedaan!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lol...je vroeg om dat duwtje he Sylvia...en in mijn enthousiasme duw ik dan graag hoor :-).
  Leuk dat je aan de slag met gegaan en het resultaat mag gezien worden!!!
  Je hebt er een erg leuke kaart mee gemaakt!! Hopelijk vind je nog wat tijd tussendoor om
  verder te spelen...
  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf Sylvia, ik ben nog steeds aan het dubben of dat ik de gelliplate aanschaf.....hmm...misschien toch maar echt doen:)
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sylvia, dit is een heel leuk kaartje. Mooi gedaan met de Gelliplate achtergrond! De tekst op het DYMO sentiment past goed bij de rest van het kaartje.

  ^LM
  DymoSupport

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hè hè hier dan eindelijk mijn comentaar!!! Die lichte achtergrond is perfect en vormt een mooi geheel met de andere vormen die je hebt gebruikt.
  XOXO Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...