Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

donderdag 23 april 2015

Libelle met brusho

Wat ik niet meer ga doen is plannen, elke keer trap ik er weer in. Ik zou meteen na de Art Specially flink aan de stempel gaan maar zoals gewoonlijk kwam er weer van alles tussen. Wordt daar af en toe helemaal kriegel van. Ook deze week was het weer raak maar even goed iets gemaakt.
De achtergrond had ik al een tijdje liggen in een mapje en heb helemaal geen idee meer met wat voor distress materiaal ik hem gemaakt heb. Ik dacht zelf paints maar helemaal zeker weet ik niet, vind hem wel héél gaaf qua kleur.
Ik heb de techniek toegepast die Tim Holtz gebruikt heeft voor zijn Maart tag, texturepaste met embossingpoeder.
Verder heb ik de libelle uitgestanst en gekleurd met brusho(had ik aangeschaft op de Art Specially) daarna in de bijbehorende embossingfolder en door de machine heen gehaald en toen het geëmboste gedeelte met WOW embossingpoeder geëmbost. Dus op verschillende manieren geëmbost.
Ja, en toen miste ik wat maar aan de andere kant vond ik hem ook wel weer mooi zo. Dus toch maar besloten om alleen nog een lintje en een tekst te gebruiken.  Ook omdat ik niet zeker wist waarmee de achtergrond gemaakt was. Als ik het met paint had gedaan en distress inkt had gebruikt dan had ik misschien mijn hele tag verpest en met archival vond ik het qua kleur net niet(te knal). En ik had dan eerst met inkt moeten spelen voordat ik met de texturepaste aan de slag ging.
In het echt vind ik hem qua kleur veel mooier uitkomen dus als jullie hem in het echt willen zien? De deur staat open(grapje) hahaha. 
Mijn materialenlijstje klopt dus niet helemaal qua de kleuren inkt. Maar ik heb dus alleen ingevuld waar ik de tag mee afgemaakt heb. 
post signature

5 opmerkingen:

 1. Prachtige kleuren en zo is de tag precies in balans!
  Plannen is altijd moeilijk en inspiratie kun je helmaal al niet sturen!
  XOXO Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi geworden Sylvia.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je toch eindelijk tijd vond voor deze tag...ik vind hem prachtig Sylvia! Mooi kleurenspel en die libel heb je prachtig bewerkt. Het lintje maakt de tag helemaal af.
  Hartelijke groet, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sylvia,
  Uit jouw mond klinkt het zo simpel allemaal...texture pasta met embossing? Zit dat bij elkaar in een potje, hihi of zeg ik nu weer iets doms! En is het 3 D pasta en als dat droog is , embossing poeder er over heen, hihi
  Ja ik ben leer gierig, dat merk je wel! Het ziet er echt super uit, prachtige kleuren en een beauty van een libelle!!! Misschien volgende keer wat foto's tussendoor????
  Fijn weekend ennuh denk om jezelf hè!!!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful - gorgeous colors! I wish I could follow your posts via email.
  Sandy xx

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...