Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

donderdag 5 september 2013

Chocolate Baroque met Impression Obsession


Nou, hier ben ik dan weer eens met een kaartje. Ik had hem al een tijdje klaar maar het wilde niet zo lukken met de foto's, maar volgens mij is het redelijk gelukt nu. Ik heb veel glitterembossingpoeder gebruikt voor deze kaart en de meeste weten dat het fotograferen van glitter haast niet te doen is dus gisteravond even achter het internet gezeten en wat dingetjes opgezocht, het is nog niet helemaal zoals ik wilde maar als je op de foto's klikt dan is de glitter redelijk goed te zien(dacht ik)
 
Op dit moment bezoek ik ook eigenlijk ontzettend weinig blogs, ik moet even mijn weg zien te vinden daarin. Er ging nl zoveel tijd inzitten dat ik het idee had dat ik alleen maar achter de computer zat ipv in mijn hobbykamer.
 
Verder weinig te vertellen over de kaart. Hij is precies geworden zoals ik in mijn hoofd had zitten. De diecuts aan de binnenkant heb ik expres niet in het midden gedaan, is weer eens wat anders.
De prachtige stempels van Chocolate Baroque en Impression Obsession hebben eigenlijk al het werk gedaan qua uiterlijk.
 
Tot snel weer en bedankt voor jullie bezoekje,
XXX Sylvia
Normally I also do an English translation but at this moment it takes to much time for me. I would rather spend this time to visit your blogs(maybe in the future I will translate again but for now you have to do it with google translator, SORRY!!!

Stamps:
*Impression Obsession  *Cover a Card
Harlequin CC004, Script CC050, Rose Lace CC087, Scratches CC044
 
*Chocolate Baroque
Loving sentiments, Decadent Brocade, Lace Fragments
Ink:
*Hero Arts
Dye Ink Black
 
*Brilliance
Rocket Red
 
*Versamark
 
 
*Stazon
Stone Gray
 
Tim Holtz Distress Pad
Festive Berries, Aged Mahogany, Peeled Paint, Black Soot
Embossingpowder:
Ranger
Black Super Fine
 
*WOW
Red Glitz, Apple Red, Black Glint
Dies:
Spellbinders
 


6 opmerkingen:

 1. Hoi Sylvia,
  Zelfs zonder vergroting is de mooie glitter al te zien! En wat een geweldige stempels...en ook zo mooi dat rood, zwart en wit!! Het zijn heel mooie stijlvolle kaartjes, top!!
  En ja, alle bloggen bij houden is heel veel werk, soms denk ik ook wel eens.... waar is mijn knutsel kamer, hihi. En als je een dagje niet hebt gekeken, denk ik.... Jeminee!...dat haal ik nooit meer in!! Maar aan de andere kant is het wel heel leuk. Geniet lekker van deze zomerse dagen!
  en liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha die Syl!!!
  Hier hou ik van hoor! Echt prachtig!!!!
  Dikke kus&liefs,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sylvia,

  Prachtig kaartje.
  Lieve groetjes Aya

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt Syvlia !

  groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Boy isn't that background paper beautiful! I can tell you have been busy!!
  Sandy

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...