Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

woensdag 9 maart 2011

Award gekregen van Debby

Ten eerstse 1000 maal excuses Debby voor het late plaatsen van deze award !!
Ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb Debby ontmoet bij Angelique. Wij hebben daar een workshop gevolgd inkleuren met distressinkt. Een aanrader!!!
Eigenlijk via blogland contact met elkaar gehouden. De ene keer zijn mijn bezoekjes wat minder als de ander keer maar soms heb/gun me de tijd niet om een bezoekje te brengen. Het is ook zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op de blog van Debby, hele lieve , leuke en prachtige kaarten. Debby nogmaals bedankt en ik zag dat ik er nog één van je heb gekregen en die plaats ik volgende week. Morgen heb ik beurs in Zwolle bij Miekelotte en de week erop in Den Bosch dus weer druk, druk, druk!! Ik heb ook nog 2 kaartjes klaar liggen die ik nog wil plaatsen.Ik mag deze award doorgeven aan 3 andere bloggers en ik heb de volgende gekozen.

Angelique
Laura
Ineke

Het enige wat jullie dan nog even moeten/willen doen is het volgende:
- Maak een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank op haar blog voor deze award.
- Geef deze award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
- Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.


Groetjes Sylvia

4 opmerkingen:

 1. Hallo Sylvia,

  Wat een eer! Mijn eerste award. Als ik meer tijd heb ga ik hem doorgeven. Moet alleen een keertje voor gaan zitten. Maar komt goed.
  Heel erg bedankt.

  Groetjes,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi, Veel plezier op de beurs!!
  Ik zie je in Rijswijk:)
  groetjes
  Neline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Hoi,

  Leuk te horen dat je het leuk vindt om hem te ontvangen. En super dat je weer op de beurs staat. Ik ga helaas naar beiden beurzen niet, anders had ik je zeker even opgezocht.
  Heel veel plezier in ieder geval!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sylvia, van harte gefeliciteerd met je award en wat ontzettend lief dat je hem aan mij geeft. Ik ga hem dit weekend op mijn blog plaatsen, ik voel me echt vereerd.

  Dank je wel hoor en heel veel liefs.

  Groetjes van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...