Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

vrijdag 28 mei 2010

Mijn eerste echte Distress inkleuring !!!

Een aantal weken geleden heb ik, samen met mij zus, een hele leuke, gezellige en vooral leerzame workshop gevolgd bij Angelique. Inkleuren met Distressinkt. Zij legt het perfect uit en kan prachtig inkleuren zowel met Distress als met de Copic Markers. En het allerbelangrijkst dat het hééél erg gezellig was.


Ik heb dus een doosje gemaakt patroon staat oa op de site van Kaarten maken met Tiets Ik heb de deksel iets anders gedaan maar dat zie je niet aan de buitenkant. Het papier, onwijs leuk, is van Bo Bunny. De Fan Fold Bloom heb ik ook van Splitcoastampers. Volgens hun beschrijving moest je dus een reep papier nemen en de ene rand ponsen met een schulppons. Deze pons had ik dus niet en ja, dan ben ik zo’n type die meteen alle internetwinkels afgaat om te kijken wie hem nog verkoopt. Maar later dacht ik, Syl je lijkt net gek je hebt een prachtig snijapparaat op je kamer staan!! Dus ik heb er zelf maar één gemaakt, en dat ging nog snel ook. Kunnen we weer een lijntje papier bestellen LOL. De brad heb ik ook zelf gemaakt met de I Top Tool. Persoonlijk vind ik het niet één van de makkelijkste apparaatjes maar misschien moet ik hem wat meer gaan gebruiken. Verder nog gebruik gemaakt van Spellbinders Nestabilities, lint en daarop heb ik weer wat steentjes geplakt.

De stempel is natuurlijk een Magnolia(Happy Easter Collection 2010). De Magnolia stempels komen bij Miekelotte vandaan. Zij heeft een enorme sortering. En staan er een paar niet op haar site neem dan even contact op want meestal heeft ze ze toch af kan ze ze nog bestellen.

Ik heb haar dus ingekleurd met distressinkt en moet zeggen: Niet gek voor de eerste keer !!! Tuurlijk is het nog niet helemaal vlekkeloos maar dat hoeft ook helemaal niet. Het blijft “Handmade”

Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
Gezicht/face:        Taterred Rose and Worn Lipstick
Haar/hair:             Brushed Corduroy and Walnut Stain
Jurk/dress:           Broken China
Schoenen/shoes:  Vintage Photo
Bloem/Flowers:   Bundled Sage and Spun SugarGroetjes Sylvia

4 opmerkingen:

 1. Hoi Sylvia,

  Wat een leuk doosje heb je gemaakt. En het inkleuren is super gegaan! Vandaag zijn bij mij eindelijk alle kleuren distress aangekomen, dus ik kan de komende dagen ook aan de slag... het was zeker een gezellige dag bij Angelique!

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schitterend zeg!! wat heb je dat prachtig gemaakt en vooral ingekleurd! Ik vond het ook een hele leuke dag en zeer zeker gezellig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Sylvia, wat een schattig doosje heb je gemaakt. Zoveel mooie details, super! Groetjes, Gepke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sylvia,

  Het is een prachtig doosje, 'live'is hij zelfs nog mooier.

  Liefs Aya

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...