Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog. Ik ben een 50+ en luister al die tijd al naar de naam Sylvia. Verder bestaat mijn gezin uit Hans, Yoëll . Onze hond Kaya is inmiddels overleden. Ik ben al jaren creatief bezig. Verder ben ik ook gek op koken en bakken.
Hi, thanks for stopping by. I am 40+ and as long as I have been on this world I listen to the name Sylvia. My familie consist of Hans, Yoëll. Our dog Kaya has died in the meantime. I have been creative for many years. Besides crafting I love to cook and bake.

zondag 20 april 2008

Verkocht !!!!!


Eindelijk wat kaartjes en ook niet meer in bezit. Dat krijg je als je een verjaardag viert en ze laat zien.
De eerste is een 4 luik. Toen ik de stempels had besteld had ik het idee al in mijn hoofd. Maar toch viel het erg tegen. De stempel is van Stamping Bella en ook nog een stempel van Aud Design en verder heb ik gebuik gemaakt van de volgende gereedschappen: Cricut, Big Shot(cuttlebug mal) en de Zutter. Materialen: scrapbookpapier, cardstock, bloemen enz.
De tweede is een vind ik zelf een erg lief kaartje geworden. De Stempel, Card Art,leent zich daar ook goed voor. Het stukje van het ontwerp heb ik van een kaart van Tiets. De bloemetjes zijn zelf gehaakt en opgeleukt met echte Swarovski kraaltjes, de kleur paste erg goed.
Verder nog wat knoopjes en tekst stempel van Hero.
De derde, met hetzelfde papier als de tweede, is ook een erg lief kaartje geworden. Met behulp van de figuurschaar, knoopjes, bloempjes, steentjes, enz is hij opgeleukt. De stempel is natuurlijk een Magnolia stempel.
Aankomende week ga ik aan de geboortekaartjes, en tussendoor ook aan de kettingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...